BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Selcan Akbaş Ortaokulu

Şehit Selcan Akbaş Ortaokulu

Adres
HÜDAVENDİGAR MAH. 2.HOŞDERE SK. ŞEHİT SELCAN AKBAŞ ORTAOKULU BLOK NO 2 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak, eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü okulumuzda eğitim, bilim ve kültür merkezi olarak teknolojik gelişmeleri okulumuza taşıyan, öğrenci veli ve toplum beklentilerine odaklı çalışan, fırsat eşitliğine dayalı, eğitimde kaliteyi ön planda tutan, bir üst kurula öğrenci hazırlayan ve ilimizde lider bir kurum olmak istiyoruz.
Misyon
Biz, öğrencilerimizin öğrenmesini sağlamak, onlara çağın gereksinimlerine cevap verebilecek eğitim ortamı hazırlamak, onları bilgili, becerili saygılı, moral ve ahlaki değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmek, kendine değer veren, başkalarına değer veren, merak duygusu gelişmiş, düşünen ve özgüven sahibi, hoşgörülü demokratik bireyler yetiştirmek ve bir üst kuruma öğrenci yetiştirmek için varız.
Başarılar
2018-2019 eğitim öğretim yılı Türkiye Mangala Şampiyonası 1.si Ayırıca öğrencilerimiz Çeşitli sportif yarışmalarda kupa ve madalyalar kazanmışlardır.
09.00-15.10
Ulaşım
Okumuza Dikaldırıma gelen Tüm otobüslerle ulaşabilirsiniz. Şehir merkezinden 6-F, E-13 Terminalden 92 Acemlerden B 39 hatlı otobüslerle okulumuza gelebilrsiniz.
Hüdavendigar Mahallesi. 2.hoşdere sok. no:2 Osmangazi/BURSA
Okulumuz İlçe merkezindedir.