BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Selcan Akbaş Ortaokulu

Nis

Okul futsal takımı ve futbol takımı  Osmangazi ilçesine yapılan turnuvada 1.olarak şampiyon olmuştur. Ayrıca bilek güreşinde bir öğrencimiz Türkiye 4.'sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz Teknoloji tasarım zümresi tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma töreni okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi

Mrt

2 dönem sınav tarihleriniz aşağıda tabloda belirtilmiştir.

Mrt

Okulumuzda akran zorbalığı hakkında  rehber öğretmen Gül Yıldız Ermiş tarafından öğretmenlere yönelik ve Burcu Gümüş tarafından velilere yönelik seminerler gerçekleştirildi. Ayrıca  6 Mart 2024 tarihinde okulumuzda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla genel veli toplantısı yapıldı.

Şbt

Okul rehber öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları broşürleri indirebilirsiniz.

Şbt

Okulumuz afet hazırlık ve sivil savunma kulüplerinin hazırlanmış olduğu deprem tatbikatı 14.02.2024'te gerçekleştirildi

Eyl

Öğretmenler kurul toplatısı yapıldı.EBA sitesinden canlı yayınla Bakan Beyin konuşması izlendi.

Haz

Hatice KORKOT ÇAKIR öğretmenimiz Temel eğitimde zekâ oyunları,STEM uygulamalarının önemi hakkında  bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Mete BAŞAY öğretmenimiz ,Müzede eğitim etkinliği adı altında Bursada bulunan Eğitim müzeleri, tabiat müzeleri, bilim müzeleri,tarihi mekân/ören yeri vb. hakkında sunum gerçekleştirdi.